All images are property of EXTERRA DESIGN STUDIO - Copyright  C 2012 All rights reserved

ENGLISH

РУССКИЙ

SRPSKI

Projektovanje

Poslovni Profil

Studio EXTERRA DESIGN je kompanija sa sedištem u Beogradu, koja se bavi projektovanjem i izvođenjem ekskluzivnih rezidencijalnih objekata, enterijera i nameštaja.

 

Objedinjujući kompletan process od projektovanja i izvođenja do potpunog opremanja, praćen efikasnim projektnim management-om, u mogućnosti smo da obezbedimo potpunu uslugu našim klijentima, transformišući njihove zamisli, planove, senzibilitet i budžet u jedinstveno vizuelno rešenje.

 

Naše aktivnosti su u glavnom fokusirane na rezidencijalne objekte -– vile i stanove, na prostoru Srbije ili Crne Gore, većinom za potrebe internacionalnih klijenata, kao što je diplomatska zajednica u Beogradu i međunarodni investitori u Crnoj Gori.

 

Ovo je kolekcija odabranih projekata – vila, stanova, potkrovlja, enterijera, eksterijera, unikatnog nameštaja i tekstila u enterijeru, koji predstavljaju različite vrste poslova i raznolikost estetskih rešenja koja smo kreirali za naše klijente.

 

Oubičajeni pristup građevinskim projektima, u kome su posebno odvojene faze projektovanja, izvođenja građevinskih radova i design i uređenje enterijera, donosi investitoru velike teškoće i neizvesnost u pogledu finalnog estetskog efekta, potrebnog dudžeta i vremena potrebnog za realizaciju projekta.

 

Osmišljavajući našu poslovnu filozofiju i profil, kao rešenje ovih problema, u EXTERRA Design Studiju smo razvili koncept objedinjenog arhitektonskog projektovanjanja, design-a entreijera, projektnog mamagement-a, izvođenja građevinskih i zanatskih radova i opremanja, koji štedi vreme i novac, kreirajući jedinstven design i kvalitet za naše klijente.

Tekstil
Enterijer
Nameštaj

Enterijer

Nameštaj

Tekstil

Početna

Izvođenje
Eksterijer

Eksterijer

Projektovanje
Projekti

Projekti

Arhitektonski Projekti

Design Enterijera i Nameštaja

Izvođenje

Projektni Management

Izvođenje Građevinskih radova