All images are property of EXTERRA DESIGN STUDIO - Copyright  C 2012 All rights reserved

ENGLISH

РУССКИЙ

SRPSKI

Arhitektonski Projekti

U početnoj fazi, idejni arhitektonski projekat se bavi različitim estetskim i funkcionalnim rešenjima objekta –- namenom, veličinom, rasporedom i stilom, u skladu sa potrebama i prioritetima klijenta.

 

Prepoznavanje i usklađivanje ovih estetskih i funkcionalnih elemenata je osnovi izazov i cilj projektovanja arhitekture.

 

Glavni projekat, pored arhitekture sadrži i ostale tehnički važne projekte - konstrukcije, instalacija i druge detalje i formalne elemente, koji je rezultat angažovanja tima specializovanih inženjera, naših redovnih saradnika na ovim poslovima.

 

Planirajući prostor, posebno smo fokusirani na tehničke elemente projekta, tako da je funkcionalnost prostora jednako unapređena kao i design.

 

Uvereni smo da je funkcionalnost prostora jednako važna kao i estetika, stoga težimo da kreiramo i udoban i estetski poseban prostor.

Design Nameštaja

Projektovanje

Design Enterijera i Nameštaja

Naš glavni cilj u projektovanju enterijera i nameštaja je kreacija jedinstvenog i nesvakidašnjeg ali i udobnog životnog prostora, koristeći prirodne materijale i provokativne detalje.

 

Kako je enterijer složena interakcija različitih elemenata koja oslikava posebne zahteve klijenta, neophodno je projektovanje i usklađivanje svih detalja sa opštim konceptom designa enterijera.

 

Bilo da se radi o poslovnom ili rezidencijalnom prostoru, mi možemo unaprediti vašu nekretninu kreirajući jedinstveno okruženje koje je kombinacija udobnosti, funkcionalnosti i luksuza.

Design Tekstila

Design

Nameštaja

Arhitektonski projekti

Arhitektonski

Projekti

Design Enterijera

Design

Enterijera

Design

Tekstila