All images are property of EXTERRA DESIGN STUDIO - Copyright  C 2012 All rights reserved

ENGLISH

РУССКИЙ

SRPSKI

Izvođenje

Projektni Management

U fazi izvođenja i realizacije projekta, najvažniji njegov element je kvalitetan projketni management, koji omogućuje kvalitetno i brzo izvođenje. EXTERRA je u stanju da upravlja i koordinira specijalizovanim timovima odgovornim za izvođenje naših projekata.

 

Tokom  ovog procesa, obezbeđujemo striktno usklađivanje izvođenja sa planiranim budžetom i rokovima planiranim za završetak radova.

 

Redovnim i preciznim izveštajima, klijentu obezbeđujemo jednostavno praćenje, kontrolu i korekciju detalja i dinamike radova i budžeta, u poređenju sa planiranim radovima, budžetom i rokovima.

 

Profesionalnošću, iskustvom i organizacijom složenih poslova, u mogućnosti smo da ponudimo visoko kvalitetan i efikasan projektni management.

 

Budžetiranje i Consulting

Pored uobičajenih predmera i predračuna radova, naš koncept jedinstvenog projektovanja i izvođenja, obezbeđuje klijentu mogućnost usklađivanja design-a i materijala sa planiranim budžetom, kako bi postigli maksimalne efekte u okviru raspoloživog budžeta.

 

Izvođenje Građevinskih i Zanatskih radova

Pokrivajući sve faze u procesu izvođenja građevinskih radova, imamo organizovan tim motivisanih i sposobnih radnika različitih specijalnosti, za izvođenje grubih i završnih zanatskih radova, kao i niz kooperantskih radionica specijalizovanih za različite zanatske radove u enterijeru.

 

Tim inženjera saradnika nam obezbeđuje potrebne stručne proračune i konsultacije u pogledu načina i tehnika izvođenja konstrukcije.

 

 

UOBIČAJENI PRISTUP GRAĐEVINSKIM PROJEKTIMA, U KOME SU POSEBNO ODVOJENE FAZE PROJEKTOVANJA, IZVOĐENJA GRAĐEVINSKIH RADOVA I DESIGN I UREĐENJE ENTERIJERA, DONOSI INVESTITORU VELIKE TEŠKOĆE I NEIZVESNOST U POGLEDU FINALNOG ESTETSKOG EFEKTA, POTREBNOG DUDŽETA I VREMENA POTREBNOG ZA REALIZACIJU PROJEKTA.

 

OSMIŠLJAVAJUĆI NAŠU POSLOVNU FILOZOFIJU I PROFIL, KAO REŠENJE OVIH PROBLEMA, U EXTERRA DESIGN STUDIJU SMO RAZVILI KONCEPT OBJEDINJENOG ARHITEKTONSKOG PROJEKTOVANJA, DESIGN-A ENTERIJERA, PROJEKTNOG MAMAGEMENT-A, IZVOĐENJA GRAĐEVINSKIH I ZANATSKIH RADOVA I OPREMANJA, KOJI ŠTEDI VREME I NOVAC, KREIRAJUĆI JEDINSTVEN DESIGN I KVALITET ZA NAŠE KLIJENTE.

 

PORED NAVEDENOG, NAŠA ODGOVORNOST OBUHVATA I PERMANENTAN KONTAKT SA KLIJENTOM, KOJI JE SAMIM TIM DIREKTNO UKLJUČEN U SVE ASPEKTE KREATIVNOG PROCESA, OD POČETNOG KONCEPTA DO ZADVRŠETKA RADOVA I VOĐENJA PROJEKTA, KROZ REDOVNE IZVEŠTAJE I KONSULTACIJE U POGLEDU DESIGN-A I UPRAVLJANJA PROJEKTOM.

Projektni

Management

Građevinski & Zanatski radovi

Consulting &

Budžetiranje