All images are property of EXTERRA DESIGN STUDIO - Copyright  C 2012 All rights reserved

ENGLISH

РУССКИЙ

SRPSKI

Projekti

Next

Prev

Back to

Projects

Vila Zabrđe, Crna Gora

 

Vila je smeštena u malom mediteranskom selu, na uzvišenju iznad uskog prolaza prema širokom delu bokokotorskog zaliva, sa jedinstvenim pogledom na čitav zaliv i stenovite planine koje ga okružuju.

 

Posebnost ovog projekta je bilo izvođenje građevinskih radova na veoma maloj parceli,  i korišćenje svakog raspoloživog centimetra parcele, ukopavajući čitave delove prvog nivoa u stenovito tlo, kako bi se dobio zahtevani prostor i veličina objekta koji pokriva gotovo čitavu parcelu.

 

Obzirom na raličite okolnosti, design arhitekture nije bio prioritet za investitore, pa je shodno tome arhitektonski projekat više obraćao pažnju na veličinu prostora, funkcionalnost i specifična  rešenja pojedinih elemenata konstrukcije objekta.

 

Uprkos jednostavnoj arhitekturi i limitiranom budžetu, ovaj projekat je odgovarajući primer dodatne prednosti koje naši klijenti imaju radeći sa nama kao izvođačima.

 

Neki od najinteresantnijih enterijerskih i eksterijerskih detalja, bili su deo design consultinga tokom izvođenja radova, a koji prave razliku i čine objekat zanimljivim i udobnim.

 

IZGRADNJA - GRUBI & ZAVRŠNI RADOVI

INSTALACIJE - CONSULTING

PROJEKTNI MANAGEMENT